Meny

torsdag 4. april 2013

Glutenfrie baconvafler



Disse baconvaflene er en stor favoritt og smaker fantastisk godt!


Det du trenger:
3 egg
5,5 dl melk
5 dl glutenfritt mel grovt eller fint
2 ss smeltet smør
1 ts bakepulver
1/2 ts salt
1 pakke bacon
sukker
1 sitron

Fremgangsmåte:

Stek bacon og finhakk etterpå. Sett til side. Sett på vafeljernet og sett smør til smelting.

Visp sammen egg og melk i en bolle. Bland alt det tørre sammen og tilsett røra. Visp godt sammen til røra er noenlunde klumpfri. Tilsett det smeltede smøret tilslutt.

Ha røre i jernet og strø kjapt over baconbiter før du lukker og steker vafelen. Avkjøl på rist og server med sukker og sitron i båter som du klemmer over sukkeret på vafelen. Himmelsk!

Jeg blir glad for tilbakemeldinger :)

Legg inn en kommentar