Meny

mandag 19. august 2013

Pasta med skinke og basilikumolje



Dette er en SUPER ENKEL og SUPER RASK og SUPER GOD rett som passer perfekt til lunsj for den kan spises både varm som kald. Vær forberedt på at du kommer til å lage dette igjen og igjen og igjen og igjen...



Ingredienser:
Glutenfri pasta
1 ss basilikumolje (eller olivenolje blandet med hakkede basilikumblader)
2 ss revet parmesan
Kokt skinke (jeg bruker 3-4 skiver skinkepålegg)
Kvernet pepper

Kok pasta. Glutenfri pasta har en tendens til å henge seg litt sammen. Dette forhindrer du ved å røre med en gaffel , når du heller pastaen i det kokende vannet og en gang i blant mens pastaen koker. Hakk skinke. Når pastaen er ferdig kokt, ha den i en bolle (med lokk om du vil ha den med på jobb til lunsj). Bland i olivenoljen, riv parmesan rett i bollen, kvern masse pepper og strø over skinke. Bland godt. Spises varm eller kald.

Jeg liker å lage dobbelporsjon slik at jeg kan spise halvparten varm til frokost og deretter spiser jeg andre halvparten kaldt til lunsj. Dette ble jeg totalt hekta på og har spist det masse.

Jeg blir glad for tilbakemeldinger :)

Legg inn en kommentar