Meny

søndag 23. februar 2014

Kjøttdeig og makaroniform med tomatsaus


Enkel og smakfull fredagsmiddag!


250 g glutenfri makaroni
400 g kjøttdeig
1 løk
2 fedd hvitløk
1 chili
2 bokser hakkede tomater
3 ss tomatpuré
Salt
Pepper
Provancekrydder
Revet ost

Sett ovnen på 225 grader.

Kok makaroni som vist på pakken. Sil av vannet og sett til side.

Lag tomatsaus slik: ha 2 bokser hakkede tomater, 3 sstomatpuré, 1 hel løk, 2 fedd hvitløk og 1 hel chili i en foodprosessor og kjør til alt er blitt en fin saus. Eventuelt bruk en stavmikser. Smak til med salt og pepper og tilsett ca 1 ss provancekrydder. Bland sausen med makaronien.

Stek kjøttdeig. Krydre litt med salt og pepper.

Ta frem en ildfast form og ha makaronien i bunnen. Ha kjøttdeigen over. Riv ost på toppen. Gratiner i ovnen i 15-20 minutter. Server gjerne med en god salat.

Jeg blir glad for tilbakemeldinger :)

Legg inn en kommentar