Meny

onsdag 23. april 2014

Stekt torsk med ovnsbakte cherrytomater, ertepuré og sprøstekt bacon


Denne middagen passer like godt til hverdags som fest!

Ingredienser
1 pk gourmet torsk fra Findus
2 pk fryste selskapserter
1 pk bacon
1 pk cherrytomater
sitron pepper eller vanlig pepper
ca 50 g smør

Tin fisken. Vil du lage med potetbåter eller koktepoteter ved siden av settes dette på nå.

Varm stekeovnen til 200 grader. Legg cherrytomatene i en ildfast form og hell eller spray på litt olje. Bakes i ovnen i ca 15 minutter.

Hakk opp bacon og stek i en liten kasserolle, gjerne med teflonbunn, mens du rører innimellom til de blir sprø.

Kok opp ca 0,5-1 l vann, gjerne med buljongterning. Ha i selskapsertene og la koke i 1-3 minutter. Sil av vannet, tilsett smør (men husk å la det være igjen noe til stekingen av fisken) og mos med stavmikser.

Varm en panne med smør. Legg i fisken og stek på middels varme i et par minutter på begge sider til den er gjennomstekt. Krydre med sitronpepper.

Server gjerne med kokte poteter eller ovnsbakte potetbåter.

Jeg blir glad for tilbakemeldinger :)

Legg inn en kommentar