Meny

tirsdag 29. juli 2014

Grove vafler med fetaost, spinat og soltørkede tomater


Nydeligesmaker i denne deilige frokostvaffelen.



Det du trenger:
1 egg
4 dl melk
3 dl glutenfritt mel (jeg brukte Toro grov melmix)
1 ss smeltet smør
1/2 ts bakepulver
1/2 ts salt
ca 6 soltørkede tomater finhakket
fetaost uten olje hakket i små biter
fersk spinat

Fremgangsmåte:

Finhakk de soltørkede tomatene og fetaosten og sett dette til side. Sett på vaffeljernet og sett smør til smelting.

Visp sammen egg og melk i en bolle. Bland alt det tørre sammen og tilsett røra. Visp godt sammen til røra er noenlunde klumpfri. Tilsett det smeltede smøret tilslutt.

Ha røre i jernet og strø kjapt over fetaost, soltørkede tomater og spinat før du lukker og steker vafelen. Avkjøl på rist.

Kan serveres slik de er eller som tilbehør til salater eller supper.

Jeg blir glad for tilbakemeldinger :)

Legg inn en kommentar