Vil gjerne dele en oppskrift på salsa og tacokrydder som jeg bruker når jeg lager taco. Salsaen passer også veldig godt til dipping av nachoships som kveldskos etter middagen.
Tacokrydder:
2 ts spisskummen
1 ts salt
1/2 ts pepper
1/2 ts chilipulver
1/4 ts kajennepepperer
1/2 ts malt koriander
2 fedd hvitløk
Start med å steke kjøttdeigen. Når kjøttet er ferdig stekt tar du i krydderet, presser hvitløken og blander alt godt. Rør om i ca 1/2 minutt. Tilsett 1/2 dl vann og la det koke til vannet har fordampet. Smak på kjøttdeigen og tilsett mer krydder etter smak og behag. Deretter er kjøttdeigen klar for servering.
Salsa:
1 boks hakkede tomater
3 ss tomat puré
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
1 løk
2 fedd hvitløk
et dryss spisskummen
1/2 ts chili (eller mer, smak deg frem hvor sterkt du vil ha det)
noen biter finhakket jalapenos etter smak og behag
Jeg blir glad for tilbakemeldinger :)
Legg inn en kommentar