Meny

søndag 22. september 2013

Glutenfri hjemmelaget frokostblanding


Deilig frokostblanding som kan spises med melk, yoghurt eller kesam.


Denne oppskriften kan varieres i det uendelige men havregryn, linfrø og rosiner er ingredienser som bør være med.

Ingredienser:
4 dl havregryn
1 dl linfrø
1 dl solsikkekjærner (valgfritt)
1/2 dl gresskarkjærner (valgfritt)
1/5 dl sesamfrø (valgfritt)
2-4 ss hakkede nøtter (valgfritt)
2 ss honning
1 dl vann
2 ss olje
1 dl rosiner
annen tørket frukt ( valgfritt)
blåbær (valgfritt)
flytende akasie honning

175 grader i ca 20 min.


Bland alt sammen unntatt frukt, bær og rosiner i en bolle. Hell over på en bakeplate og stek i ovnen på 175 grader i ca 20 minutter. Rør rundt av og til. Når blandingen er ferdig ristet, ta den ut av ovnen og sett til avkjøling. Når den er avkjølt tilsettes tørketfrukt og rosinene. Oppbevar blandingen i en lufttett boks.

Server med yoghurt naturell, litt flytende honning og ferske eller frosne blåbær.

Jeg blir glad for tilbakemeldinger :)

Legg inn en kommentar